Nieuws

04/07 - Vernieuwde website CO₂ Improve

Het programma van CO₂ Improve helpt bedrijven in de wereldwijde mode-, sport- en lifestylebranche inzicht te krijgen in hun CO₂ footprint en ondersteunt bij het verminderen van de CO₂-uitstoot van logistieke activiteiten. CO₂ Improve biedt hoogwaardige, door wereldwijde overheden gecertificeerde, monitoring die voldoet aan toekomstige normen.

De website van CO₂ Improve is onlangs vernieuwd. Deze website heeft niet alleen een nieuwe look, maar achter de schermen is ook veel veranderd. De website werkt nu beter op telefoons en tablets, is snel, functioneel en beter toegankelijk. Via de verschillende onderdelen; programma, duurzaamheid, compliance en partnerschap is nu meer informatie te vinden over CO₂ Improve en hoe het programma in zijn werk gaat. Daarnaast is de website nu ook beschikbaar in meerdere talen, waaronder Engels, Deens, Nederlands en Zweeds. Andere talen zullen binnenkort beschikbaar zijn.

Neem een kijkje op de website www.co2improve.com en kom meer te weten over het programma en hoe het uw bedrijf kan helpen met het behalen van uw ambities & CO₂-reductiedoelstellingen.

Mocht iets niet goed werken of kunt u iets niet vinden? Heeft u tips of suggesties, laat het ons dan weten via info@co2improve.com.


Neem contact op

    Gratis Logistieke Scan