Nieuws

20/05 - Besparen, verduurzamen en groener worden met uniek led-verlichtingsconcept

De ontwikkeling van LED-verlichting is al een tijdje een interessant fenomeen voor bedrijven in onze sector. Met LED-verlichting is het mogelijk om met een korte terugverdientijd snel op uw energierekening te besparen. Om hierin te kunnen faciliteren is Modint Logistiek een samenwerking aangegaan met LEDS2LIGHT, een gespecialiseerde, betrouwbare partner die volledig ontzorgt en expertise heeft in de fashionbranche op het gebied van LED-verlichting.

LEDS2LIGHT biedt een uniek LED-verlichtingsconcept. Als ontwikkelaar, leverancier en installateur adviseren zij vrijblijvend over uw huidige en gewenste situatie inzake uw (LED-) verlichting (en overheidsvereisten). De dienstverlening van LEDS2LIGHT bestaat uit een gratis analyse, DIALux berekening, berekening inzake kostenbesparing, ROI-berekeningen, een optimaal verlichtingsplan, indien gewenst een leasevoorstel en een tot in detail uitgewerkt verlichtingsvoorstel. LEDS2LIGHT garandeert per verlichtingselement minimaal 50.000 gegarandeerde branduren en op nagenoeg alle producten 5 jaar garantie zonder kleine lettertjes.

Tot 70% besparen op uw energienota, voldoen aan de energievereisten die de overheid stelt (en inmiddels steeds meer afdwingt) en een “groener” bedrijf worden? Neem dan contact op met één van de adviseurs van MODINT Logistiek.


Gratis Logistieke Scan