Zeevrachtmonitor

MODINT Logistiek zeevrachtmonitor

Onderstaand treft u de MODINT Logistiek zeevrachtmonitor aan. Deze monitor is in 2017 ontwikkeld en geeft op een unieke wijze inzicht in de kosten van zeevracht. Het weegt de bekende CCFI-index, de ontwikkelingen van de olieprijs en de valutakoers EUR/USD. Zodoende ontstaat een zorgvuldige weging waarmee niet alleen het verleden zichtbaar is, maar waarmee ook gewerkt kan worden voor calculatiedoeleinden en voor contractonderhandelingen met expediteurs.

Vanzelfsprekend werkt MODINT Logistiek aan meerdere initiatieven om de kosten voor zeevracht verder te laten dalen. Mocht u meer willen weten of vragen hebben over de monitor, dan kunt u contact opnemen met MODINT Logistiek, 088 – 9910088.

 

North Western Europe Sea Freight Index GW May 2024

Deze zeevrachtmonitor is opgesteld door Greenway Logistics BV in opdracht van MODINT, Brancheorganisatie voor mode, interieur en tapijt op basis van gegevens die zijn aangeleverd door partnerbedrijven. De zeevrachtmonitor is bestemd voor de landen: België, Nederland, Luxemburg, Engeland, Ierland, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken. Greenway Logistics BV en MODINT zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid van de door de partners aangeleverde gegevens en aanvaarden derhalve geen enkele aansprakelijkheid. De inhoud of informatie van deze zeevrachtmonitor mag niet worden gereproduceerd, verspreid of gepubliceerd in welke media en voor welk doel dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Greenway Logistics BV.

 

Neem contact op

    Gratis Logistieke Scan