Nieuws

30/05 - DHL Express biedt extra voordeel

DHL Express is één van de belangrijkste partners van Modint Logistiek sinds de start van de samenwerking in 2010. Veel leden gebruiken DHL Express voor het verzenden van monsterzendingen voor productie- dan wel verkoopdoeleinden. Ze vormen een betrouwbare basis voor zendingen die snel waar dan ook ter wereld op bestemmingen moeten zijn.

In de samenwerking kijken we regelmatig naar nieuwe mogelijkheden en perspectief voor onze leden. Daarin hebben we samen met DHL Express twee mogelijke kansen gesignaleerd:

Crossborder e-commerce
Zendingen met relatief hogere waarden zijn uitermate geschikt om per express te versturen als snelle levering gevraagd wordt door de klant. DHL Express heeft een nieuwe service gelanceerd specifiek voor consumentenleveringen wereldwijd. Deze gaat gepaard met speciale express tarieven voor leden van Modint die veel zendingen naar consumenten versturen.

Import vanuit Bangladesh
DHL Express is op zoek naar meer importzendingen vanuit Bangladesh; een aantal aanpassingen in het DHL-netwerk heeft geleid tot meer vervoerscapaciteit die DHL graag wilt vullen. Als het aantal importzendingen substantieel is, gaat dit gepaard met speciale tarieven voor import vanuit Bangladesh.

Raadpleeg uw logistiek adviseur als u hier meer over wilt weten.


Neem contact op

    Gratis Logistieke Scan