Nieuws

22/03 - Duurzame, gecertificeerde, houten kledinghangers met eigen logo

Modint Logistiek werkt samen met ROBE om kwalitatieve duurzame houten kledinghangers te kunnen bieden aan de leden van Modint.

Voor de winkelervaring van klanten wordt door merken en winkelformules veel aandacht besteed aan een consequent doorgevoerde stijl, maar kledinghangers worden vaak vergeten. Een kledingstuk op een plastic hanger van lage kwaliteit doet afbreuk aan de winkelervaring. De look & feel van een houten hanger straalt een gevoel van waardering uit waar de klant zich prettig en vertrouwd mee voelt.

ROBE is een Duits familiebedrijf, waarvan de traditie teruggaat tot 1929, gespecialiseerd in duurzame, gecertificeerde, houten kledinghangers. De productie, met lokaal hout uit duurzame bosbouw, vindt plaats in Duitsland. Moderne productietechnologieën, zoals recycling en gebruik van productieafval om het bedrijf te verwarmen, zorgen ervoor dat de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is.

ROBE heeft in samenwerking met Modint Logistiek voor leden een makkelijk proces ontwikkeld voor de selectie van hangers. Stap voor stap wordt de keuze gemaakt van vorm, kleur, logo, type haak etc. Een Nederlandstalige ROBE-medewerker begeleid u gedurende het hele proces. Bovendien hoeven hier geen containers te worden besteld: de minimale bestelhoeveelheid is 1.000 stuks.

Stuur uw contactgegevens naar info@modintlogistiek.nl, een ROBE medewerker zal contact met u opnemen.


Neem contact op

    Gratis Logistieke Scan