Nieuws

20/05 - Seminar introductie Gateway O: geslaagde bijeenkomst voor Modint-leden

Op dinsdag 7 mei organiseerde MODINT in samenwerking met Gateway-O een seminar om inzicht te krijgen in de laatste ontwikkelingen op de Chinese markt en de mogelijkheden om de Chinese markt laagdrempelig te kunnen betreden.

Na ontvangst van de deelnemers bij Modint in Zeist presenteerde Christiaan Eisberg ‘Digital learnings: spannende ontwikkelingen Chinese markt’ en gaf inzicht in nieuwe retailmodellen vanuit technologie en communicatie. Taco Ubbink, founder Gateway O, vertelde meer over Gateway O, de full service social commerce oplossing voor fashion bedrijven die hun collecties in China willen promoten en verkopen.

Volgens deelnemende Modint-leden een geslaagde en interessante bijeenkomst. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen. Eén van de reacties van Marcel Jansma, Cavallaro Napoli: ‘Ik ben onder de indruk van de ontwikkelingen op de Chinese markt die tijdens het seminar gepresenteerd zijn. Het concept dat Modint samen met Gateway O biedt om de Chinese Markt te kunnen betreden is laagdrempelig en kan zeker interessant zijn voor ons merk’.

Niet aanwezig kunnen zijn bij deze bijeenkomst en/of wilt u meer informatie over het concept van Gateway O? Neem dan contact op met uw adviseur van Modint Logistiek.


Gratis Logistieke Scan