Nieuws

20/05 - Fashionbedrijven kunnen veel winnen door te investeren in het verbeteren van de kwaliteit van de productfotografie

Door een overvloed aan webshops zoeken bedrijven naar manieren om de consument voor zich te winnen. Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om de aandacht van het publiek te trekken met goed beeldmateriaal. We leven in een tijdperk waarin we informatie graag visueel tot ons nemen. Social media die afbeeldingen en video centraal stellen, zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven.

Fashionbedrijven kunnen veel winnen door te investeren in het verbeteren van de kwaliteit van de productfotografie voor e-commerce. De impact die productcontent op het succes van een webshop heeft, mag niet onderschat worden. Modint Logistiek is daarom een samenwerking aangegaan met I Heart Studio’s om samen kwalitatieve digitale content te kunnen bieden aan de leden van Modint.

I Heart Studio’s produceert de hoogste kwaliteit digitale content voor een breed scala aan cliënten uit de modesector, bij shoots op locatie of in één van de studio’s in Londen, Amsterdam, of Hong Kong. I Heart Studio’s heeft een multichannel aanpak en werkt met getalenteerde fotografen en stylisten met ervaring in de fashionbranche.

Meer weten over de mogelijkheden van I Heart Studio’s voor u als Modint-lid? Neem dan contact op met uw adviseur van Modint Logistiek.


Gratis Logistieke Scan