Nieuws

04/07 - Greenway Logistics vestigt zich officieel in het VK, voordelen voor Modint-leden

Greenway Logistics, de logistieke samenwerkingspartner van Modint, heeft vorige maand een eigen entiteit opgericht en is nu officieel gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Dit komt na een succesvolle periode waarin Greenway Logistics intensief heeft samengewerkt met de UK Fashion & Textile Association (UKFT), de brancheorganisatie voor mode in het VK.

Greenway Logistics heeft in deze periode al meer dan 60 Britse modebedrijven ondersteund op het gebied van logistiek in het kader van de nieuwe EU-opzet na de Brexit. Sinds 2021 heeft Greenway Logistics al een formele samenwerkingsovereenkomst met de UKFT. Deze samenwerking biedt ook Modint-leden uitgebreide mogelijkheden en verbeterde ondersteuning bij zakendoen in en naar het Verenigd Koninkrijk.

Exporteert u naar het VK of bent u van plan dit te gaan doen? Houd dan rekening met (nieuwe) exportregels, Britse verpakkingseisen, een VAT registratie en het belang van correcte documentatie. Modint Logistiek staat klaar om u hierbij te ondersteunen.

Meer informatie over onze collectieve afspraken en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.


Gratis Logistieke Scan