Nieuws

16/11 - I Heart Express: Perfecte productfoto’s tegen packshot prijzen

Zoals vorig jaar aangekondigd, is Modint Logistiek een samenwerking aangegaan met I Heart Studio’s om samen kwalitatieve digitale content te kunnen bieden aan de leden van Modint.

I Heart Studios heeft recentelijk in Nederland en in Duitsland haar Express service geïntroduceerd. Met I Heart Express biedt I Heart Studios, dat vestigingen heeft in Londen, Amsterdam en Hong Kong, een laagdrempelige en betaalbare oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar productfotografie en die niet de volumes of het budget hebben voor maatwerkoplossingen.

I Heart Express is ontstaan vanuit de overtuiging dat hoogwaardige content voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Zeker nu de online focus groter is dan ooit en  er in de fashion & lifestyle industrie sprake is van een extreme groei van online consumentenbestedingen, is eersteklas content een ‘must’. Bij I Heart Express worden producten voor slechts €12,- per foto perfect in beeld gebracht.

In lijn met het tijdsbeeld kunnen de fotoshoots bij I Heart Express online worden geboekt. Er kan een keuze worden gemaakt uit verschillende shot types en pakketten en de nabewerking van de fotografie is inbegrepen in de prijs. Het enige dat de klant hoeft te doen is de producten aan te leveren en zelfs dat kan bij I Heart Express tegen een meerprijs uit handen worden genomen.

De producten worden bij I Heart Express gefotografeerd met de lichtinstellingen en styling op de  kwaliteit standaard van I Heart Studios.

Meer weten over de mogelijkheden van I Heart Studio’s voor u als Modint-lid? Neem dan contact op met uw adviseur van Modint Logistiek.


Gratis Logistieke Scan