Nieuws

04/09 - Interessante investeringsaftrek op aanschaf LED-verlichting mogelijk

De ontwikkeling van LED-verlichting is al enkele jaren een interessant fenomeen voor bedrijven in onze sector. LED-verlichting stelt u in staat met een korte terugverdientijd snel op uw energierekening te besparen.

MODINT Logistiek werkt al enige tijd samen met LED Partners. LED Partners heeft decennia lang ervaring met het ontwikkelen, produceren en toepassen van  de verlichting. Ontwikkeling vindt plaats in eigen lab en heeft geresulteerd in een uitgebreid assortiment van zeer hoogwaardige LED-producten en -concepten tegen een aantrekkelijke prijsstelling.

Investeringsaftrek en leasen
Een interessante ontwikkeling is de mogelijkheid tot investeringsaftrek op de aanschaf van LED-verlichting. De wetgeving rondom de investeringsaftrek is behoorlijk complex. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u daarbij geadviseerd wilt worden. Die mogelijkheid is beschikbaar via LED Partners. Wilt u daar meer van weten, neem dan contact op met een van de adviseurs van MODINT Logistiek. Zij kunnen u ook informeren over de mogelijkheid tot leasen van LED verlichting.