Nieuws

16/04 - Modint Consol Box

Om de stroom van goederen uit Azië te optimaliseren en het aantal transportbewegingen te verminderen, combineert Modint Logistiek container-deelladingen (LCL) van leden van mode- en textielbedrijven tot volle containerladingen (FCL). De Modint Consol Box is de oplossing van Modint Logistiek op het probleem van lage beladingsgraad (de gemiddelde laadfactor van een container is slechts 60%) en wordt al jaren met succes georganiseerd vanuit havens in Bangladesh, China en India. De Consol Box biedt gegarandeerde wekelijkse vertrekken en stabiele doorlooptijden naar Europa. Bovendien worden de kosten transparant gepresenteerd via het “Port-to-door” tarief.

Na aankomst in Nederland worden de containers afgebroken op onze eigen 3PL-locatie, wat verschillende Value-Added Services (VAS) mogelijk maakt. Dit omvat sorteren, verpakken, labelen of andere speciale verzoeken. We hebben ook een partner die douane-gerelateerde activiteiten in-house afhandelt, zoals klaring en de mogelijkheid tot BTW-verleg. Levering kan worden geregeld naar u, uw klant of een locatie op verzoek.

VOORDELEN:

  • Gegarandeerd wekelijks vertrek
  • Korte doorlooptijden
  • Full-service afhandeling
  • Persoonlijke aandacht, goede service en kwaliteit
  • Europese professionele handler
  • Duurzaam

Als u meer wilt weten over deelname aan de Modint Consol Box of een analyse van uw logistieke stroom wilt aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.


Neem contact op

    Gratis Logistieke Scan