Nieuws

06/03 - MODINT Logistiek en Quicargo

Het rijden met lege en halflege vrachtwagens leidt tot een enorme verspilling van laadruimte en brandstof. Tellen we daar de vervuiling en files bij op, dan komen we uit op een jaarlijkse schadepost van honderden miljarden wereldwijd. Door in de fashionbranche met elkaar samen te werken, zorgt MODINT Logistiek al jaren voor bundeling van vervoersstromen. Door deze samenwerking worden kilometers en brandstof bespaard en uitstoot van roet, fijnstof en CO² gereduceerd.

MODINT Logistiek selecteert partners op hun bereidheid aan innovaties mee te werken. Quicargo bestaat uit een groep mensen afkomstig uit de transportwereld die de huidige manier van transport willen veranderen. Zij streven naar een efficiënt transportnetwerk met zo min mogelijk lege ritten. Door een samenwerking aan te gaan, zijn er voor MODINT Logistiek nog meer mogelijkheden voor bundeling, lagere kosten en een groenere logistiek.

Quicargo, eenvoudig vervoeren
Quicargo biedt een online marktplaats voor verladers en vervoerders waarbij beiden profiteren van ongebruikte laadruimte. Het platform monitort beschikbare vrachtwagens met lege ruimtes vanuit meerdere bronnen en analyseert deze real-time.

Bespaar tot 50% op uw vrachtkosten! Vind een betrouwbare vervoerder, op ieder gewenst moment, tegen een goede prijs. Quicargo biedt een landelijke dekking en is reeds actief voor een aantal zeer grote partijen in de markt.

  • Ontvang aantrekkelijke offertes (vóór het door u aangegeven tijdstip)
  • Bespaar op vervoerskosten
  • Betrouwbare & verzekerde vervoerders
  • Track & Trace systeem
  • Alle documentatie is digitaal

Voor u als MODINT lid is deze service ook beschikbaar. Wij zullen binnenkort contact met u opnemen om u meer informatie te geven. Indien gewenst plannen we een afspraak in om u een demo te laten zien van het platform van Quicargo en een uitleg te geven.