Nieuws

23/05 - Modint Logistiek helpt leden met snelle start e-commerce

Ingegeven door de nijpende Corona-situatie heeft Modint Logistiek de vraag gekregen om leden concreet te helpen met het snel laten starten van e-commerce als (extra) verkoopkanaal met onder andere het aanbieden van de juiste logistieke diensten. Door het momenteel wegvallen van een groot deel van de inkomsten via de gebruikelijke kanalen kan e-commerce immers als extra verkoopkanaal benut worden.

In de afgelopen jaren heeft Modint Logistiek veel bedrijven ondersteund op het gebied van e-commerce: zowel B-to-B als B-to-C. Deze kennis en ervaring zetten we graag in om geïnteresseerde leden te helpen via een oriënterend gesprek en de mogelijkheid om snel een vervolg te geven om dingen concreet te maken.

Het oriënterend gesprek gebeurt via een videomeeting. De onderwerpen van dit gesprek zijn onder andere:

  • Bezorgen van de pakketten: Benelux, Europees, wereldwijd
  • Eenvoudig verzendklaar maken van de pakketten via een gebruiksvriendelijke verzendtool
  • Ophalen van pakketten
  • Bieden van retouroplossingen
  • Eventueel aanpassen van de Algemene Voorwaarden
  • Advies over de webstore; indien gewenst kunnen we u in contact brengen met een bedrijf dat webstores kan bouwen
  • Inzetten van social media als ondersteuning van de webstore

In een latere fase kunnen zaken opgepakt worden zoals koppelingen met eigen systemen via API’s en/of een Transport Management Systeem, het optimaliseren van de webstore.

Heeft u interesse of aanvullende vragen? Laat het ons vandaag nog weten. U kunt hiervoor contact opnemen met: Edwin van de Rafelaar: 06-51505806 of Jan den Dekker: 06-10202059 of stuur een e-mail naar: info@modintogistiek.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Gratis Logistieke Scan