Nieuws

16/11 - Modint Logistiek’s fulfilment partner VIM bestaat 10 jaar

Modint Logistiek werkt samen met verschillende (logistieke) partijen zowel in Nederland als het buitenland om logistieke ondersteuning te geven leden van Modint. Voor uitbesteding van logistiek in Nederland werkt Modint Logistiek samen met onder andere VIM als fulfilment partner.

VIM is een professioneel logistiek dienstverlener voor bedrijven in de branches fashion, sport & lifestyle. Het bedrijf bestaat dit jaar 10 jaar. In 2012 is VIM gestart en in de afgelopen 10 jaar verder geprofessionaliseerd en uitgegroeid tot een one-stop-shop logistiek (plus) dienstverlener, gespecialiseerd in het verzorgen van supply chain oplossingen voor een groot aantal (inter)nationale bedrijven. Lees hier meer.

Het uitbesteden van logistiek en het eigen magazijn is voor veel bedrijven een zorg en een moeilijke afweging. Modint Logistiek gelooft dat uitbesteding in veel gevallen een goede oplossing is, in verband met flexibele en lagere kosten, het omgaan met seizoenspieken, de verbetermogelijkheden in kwaliteit van uitleveringen en toetreding tot nieuwe markten.

Het maken van een business case om de juiste variabelen mee te nemen en om een transparant plaatje te krijgen kan een hele klus zijn. Modint Logistiek kan u helpen met dit proces. Ook als u uw magazijnactiviteiten al uitbesteed heeft, is een vrijblijvend gesprek met ons hierover aan te bevelen.


Neem contact op

    Gratis Logistieke Scan