Nieuws

13/11 - MODINT partner DHL Parcel verruimd bereikbaar tijdens drukke feestdagen

In de komende periode zullen de klanten van DHL Parcel grote volumes versturen vanwege de feestdagen: de piekperiode komt eraan. Vanuit alle afdelingen binnen DHL Parcel wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen, zo ook op onze klantenservice. Om ook de MODINT-leden een optimale service te kunnen bieden, zijn er de nodige maatregelen genomen om tijdens de drukste periode van het jaar een optimale ondersteuning te kunnen bieden.

Zo zijn er diverse nieuwe collega’s aangenomen die allen multidisciplinair zijn opgeleid. Dit betekent dat zij is de basis telefonische ondersteuning kunnen bieden, maar bijvoorbeeld ook inzetbaar zijn op de webcare (contact via Facebook of Twitter) of de backline afdeling (daar waar problemen worden opgepakt en opgelost). Door continue de performance te monitoren op alle contactkanalen kunnen de medewerkers optimaal worden ingezet.

Een groot pluspunt is dat de openingstijden tijdens de piekperiode zijn verruimd. Op maandag tot en met vrijdag is DHL Parcel bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.30 uur. Om u zo snel en efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn, wordt geadviseerd het zendingnummer bij de hand te hebben wanneer u telefonisch contact opneemt.

Neem contact op met DHL Parcel