Nieuws

22/06 - Modint Webinar Social Commerce China

China is dichterbij dan je denkt

Modint, 9 juli 2020 14.00 – 15.00 uur

Verhoog uw exportverkopen op een Chinese online marktplaats. WeChat is een Chinese sociale media app, gelanceerd door Tencent in 2011 en is uitgegroeid tot één van ’s werelds grootste mobiele apps van 2018 met elke maand meer dan 1 miljard actieve gebruikers. U kunt uw collecties aan veel bezoekers van WeChat verkopen via de online marktplaats van de app.

Online marktplaatsen vertegenwoordigen nieuwe digitale bedrijfsmodellen voor de omnichannelstrategie voor bedrijven. De investering is aanzienlijk lager voor verkoop via online marktplaatsen in vergelijking met traditionele exportkanalen, waaronder de vestiging van het bedrijf of via agenten in de exportlanden, zoals China.

Tijdens de corona-pandemie is e-commerce het favoriete kanaal geworden voor veel consumenten. Chinese consumenten spenderen volop en doen dit nog meer online dan ze al deden. Dit aankoopgedrag zal naar verwachting na de corona voortduren, wat nieuwe zakelijke kansen biedt voor Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd zijn in het online verkopen en exporteren van hun collecties.

Bereik de Chinese social commerce markt op een laagdrempelige manier met de nieuwe multibrand store van Gateway-O. Online beginnen, via WeChat, is de beste eerste stap richting deze enorme markt. Het verlaagt je risico, verlaagt je investeringen, verhoogt je zichtbaarheid, verhoogt je verkopen en brengt je direct in contact met de consument.

Modint organiseert in samenwerking met Gateway-O een webinar ‘Social Commerce China’ op donderdag 9 juli om 14.00 uur. Hierin presenteren we u de mogelijkheden van een eigen multibrand omgeving om eenvoudig, laagdrempelig en zonder veel risico aan te sluiten bij het grootste social commerce platform van China via onze multibrand store.

HIER AANMELDEN

Aanmelden kan t/m 7 juli 2020.
Op woensdag 8 juli 2020 ontvangt u de link voor deelname van het webinar per e-mail.

Vorig jaar naar het Gateway O seminar geweest en geïnteresseerd in update? Neem dan contact op met Taco Ubbink, Gateway O: taco@gateway-o.com of bel +31 (0)6538170 9


Gratis Logistieke Scan