Nieuws

22/01 - Nog meer verzendgemak met Quicargo

In 2017 hebben wij u geïnformeerd over de samenwerking tussen MODINT Logistiek en Quicargo, het digitale platform voor pallettransport. Quicargo verbetert de efficiëntie door bedrijven die transport nodig hebben in real-time te verbinden aan vrachtwagens met ongebruikte laadruimte. Dit biedt een flinke besparing op vrachtkosten en dient tegelijkertijd duurzaamheid en milieu.

Quicargo biedt op hun platform nieuwe functionaliteiten voor nog meer gebruiksgemak voor alle klanten met palletzendingen. Klanten kunnen nu binnen 30 seconden een verzending boeken en ontvangen direct een prijsofferte met gegarandeerde levering. Wanneer een ander tijdsvenster of het veranderen van de ophaal- of leverdag in een goedkoper tarief resulteert worden deze opties direct als alternatief aangeboden. Het transportnetwerk, bestaande uit meer dan 130 vervoerders en meer dan 3000 vrachtwagens in de Benelux, is ook verder ontwikkeld. Hierdoor kan Quicargo nu gegarandeerde oplossingen aanbieden voor zogenoemde A-B leveringen (voor 12 uur geboekt, de volgende dag opgehaald, een dag later afgeleverd).Daarnaast kan iedere gebruiker vanaf medio januari 2018 eerder uitgevoerde orders nog sneller invoeren door recente leveringen met één druk op de knop opnieuw in te boeken. Quicargo blijft ook het gemak van een kosteloos online account aanbieden, maar laat zich ook gemakkelijk met bestaande systemen integreren. Hiervoor zijn maatwerkoplossingen beschikbaar.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van de samenwerking met Quicargo voor u, neem dan contact op met uw logistiek adviseur van MODINT Logistiek.