Nieuws

06/03 - Omnichannel-oplossing

Begin 2017 kondigde MODINT Logistiek de samenwerking aan met TailorFIT, een professionele partij in de markt met ruim 30 jaar IT-ervaring in de modebranche. De geboden Collection-to-Consumer (C2C) toepassing omvat het volledige fashionproces en biedt een 100% omnichannel-oplossing met de klant als middelpunt.

Steeds meer fashionbedrijven nemen met MODINT Logistiek contact op voor een oriënterend gesprek. In gezamenlijkheid nemen we door hoe de huidige IT-oplossing verder geprofessionaliseerd kan worden. Indien er na het oriënterend gesprek interesse is, stellen we een Quick Scan voor. Tijdens de Quick Scan wordt uw IT-oplossing geanalyseerd door een expert die op basis van uw wensen en ambities mee zal denken om maximaal rendement te behalen uit de mogelijkheden van TailorFIT. Ook het investerings- en kostenplaatje wordt transparant gemaakt, zodat u naast mogelijkheden tot rendementsverbetering helder in beeld heeft wat de maandelijkse kosten zijn ten opzichte van uw huidige werkwijze.

Als u interesse in deze omnichannel-oplossing heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij plannen een afspraak in en komen op bezoek met een Fashion IT-Consultant om toe te lichten wat deze oplossing voor uw bedrijf en uw klanten kan betekenen. U zult merken dat dit gesprek in een goede dialoog verloopt met een luisterend oor naar uw behoeften en werkwijze. Deze oplossing biedt u de mogelijkheid om een aantal slagen tegelijk te maken.