Nieuws

08/04 - Seminar Gateway-O | Rechtstreekse verkoop aan de Chinese consument

Datum: Dinsdag 7 mei
Tijd: 9.30 – 12.15 uur
Locatie: Modint in Zeist

Aansluitend lunch (graag aangeven of u mee wilt lunchen)

China, de grootste en snelst ontwikkelende markt ter wereld is interessant voor mode-ondernemers. Maar de complexiteit, de culturele verschillen, ons gebrek aan kennis en een andere manier van zakendoen, maakt China een moeilijk te veroveren markt. Online beginnen, is de beste eerste stap richting deze enorme markt. Het verlaagt je risico, verlaagt je investeringen, verhoogt je zichtbaarheid, verhoogt je verkopen en brengt je direct in contact met de consument.

Modint volgt de ontwikkelingen op de voet en is recent een samenwerking aangegaan met Gateway-O, de eerste full service social commerce oplossing voor fashion bedrijven die hun collecties in China willen promoten en verkopen. Full service betekent dat alle marketing, logistiek, juridische en financiële aspecten geregeld worden vanuit een loket.

We nodigen u graag uit voor een seminar op 7 mei a.s. Hier krijgt u inzicht in de laatste ontwikkelingen op de Chinese markt en de mogelijkheden van Gateway-O waarmee u de Chinese markt laagdrempelig kunt betreden.

Programma:
10.00 uur Ontvangst
10.15 uur Opening | Corien Beks, Modint
10.30 uur Digital learnings: spannende ontwikkelingen Chinese markt | Christiaan Eisberg • inzichten in nieuwe retailmodellen vanuit technologie en communicatie
11.00 uur Pauze
11.15 uur Gateway-O: de digitale oplossing om de Chinese markt te betreden | Taco Ubbink (Founder Gateway-O) • de eerste full-service social commerce oplossing voor fashion bedrijven naar China
11.45 uur Q&A
12.15 – 13.15 uur Lunch

Het seminar is gratis voor Modint-leden. Neem voor meer informatie contact op met Corien Beks (beks@modint.nl) of Rens Tap (tap@modint.nl)

Klik hier om aan te melden


Gratis Logistieke Scan