Nieuws

14/05 - On-demand warehousing maakt magazijnruimte efficiënter

MODINT Logistiek ziet steeds vaker bij leden dat vele kostbare magazijnmeters verloren gaan aan bijvoorbeeld de verwerking van retouren of het tijdelijk opslaan van overstock, van het vorige of volgende seizoen. Ruimte die efficiënter gebruikt kan worden. Door slim gebruik te maken van on-demand warehousing vang je pieken en dalen tijdens de seizoenswisselingen eenvoudig op.

MODINT Logistiek is hiervoor een samenwerking aangegaan met Stockspots als partner voor on-demand warehousing. Dankzij deze samenwerking is extra, flexibele magazijnruimte altijd binnen handbereik voor u als MODINT-lid. Via Stockspots is het mogelijk om een snelle en goede oplossing te vinden voor overstock of retouren zonder ingewikkelde, langdurige contracten.

Het Stockspots platform brengt vraag en aanbod van magazijnruimte samen én maakt daarmee warehousing nog duurzamer ook. Binnen een dag is er een oplossing voor tijdelijke opslag, met of zonder fulfilment. In de buurt van eigen warehouse of juist op een strategische plek. Met het grootste aanbod van warehousecapaciteit in Nederland en daarbuiten heeft Stockspots altijd een oplossing die past bij de vraag van haar klant. Gebruikers van Stockspots.eu bieden op meer dan 150 locaties tijdelijke warehouseruimte aan.

Als u interesse in deze warehouse-oplossing heeft, neem dan contact op met uw adviseur van MODINT Logistiek.